Olemme tiedon muotoilijoita

Teemme monimutkaisesta ymmärrettävää

Torstai 7.3.2024

© Design Valkea 2024

Teemme monimutkaisesta ymmärrettävää

Terveys- ja lääkemarkkinointi on haastavaa, tarkoin säädeltyä ja tunteita herättävää. Me osaamme yhdistää luovan ajattelun ja tieteellisen sisällön siten, että terveysmarkkinointiin tulee uutta ulottuvuutta. Tuotamme asiakkaidemme kanssa tasokasta materiaalia tukemaan terveydenhoidon ammattilaisen ja potilaan välistä kommunikaatiota.

Hallitsemme haastavat aiheet

Vahva sisältöosaaminen erottaa meidät muista. Pitkä lääkemarkkinoinnin kokemus ja eri terapia-alojen tuntemus antaa meille edellytykset suunnitella vaativia sisältöjä yhdessä asiakkaidemme kanssa, jopa haastaen. Uskallamme antaa näkemyksiä ja esittää ratkaisuja. Asiakkaanamme et jää yksin.

Lupaamme näkemyksiä

Panostamme jatkuvaan kouluttautumiseen voidaksemme aidosti tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme. Seuraamme lääketieteen kehitystä ja perehdymme markkinointiviestinnän uusimpiin keinoihin. Kommunikoimme tarvittaessa lääkäri- ja muun asiantuntijaverkostomme kanssa. Pidämme säännöllisesti yhteyttä tärkeisiin sidosryhmiin, kuten ammattilaismedioihin ja lääketeollisuuden toimijoihin.

Saamme aikaan tuloksia

Näkemyksen tuominen käytäntöön vaatii ammattitaitoa. Me yhdistämme asiaosaamisen, luovuuden ja innovatiiviset, monikanavaiset markkinoinnin ratkaisut. Toteutamme vaativia materiaaleja asiakkaidemme myynnin ja markkinoinnin käyttöön. Yhdessä varmistamme, että hyvän hoidon tavoite on kaikkien tekemiemme ratkaisujen ytimessä, jokaisessa ideassa ja toteutuksessa.

Kääritäänkö hihat?

Monet ovat meidät jo valinneet - siitä iso kiitos.

Keep on scrolling

play_circle

Me olemme Design Valkea

  • Anna-Leena Ahorinne Suunnittelu, projektit Linkedin

  • Eija Jorma Design

  • Kristiina Olmiala-Szep CEO, suunnittelu, asiakkuudet Linkedin

  • Sanna Järvelin Design

  • Tiina Kurtti-Suutari Design Linkedin